Na temat firmy CzaJen się nie wypowiadam.
Tzn mogę tylko napisać tyle:
w Krakowie za internet płacę 65zł, tutaj 58zł.
Tam mam łącze > 1Mb, tutaj? nie wiadomo co, strony mulą, ja się tylko wkurzam, że tak wolno to działa..
dc_nick: piio Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 24 Skąd: Połaniec/Rzeszów
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 14:09
Niestety, znowu zapomniałem zadzwonić do Czajena i zapytać się za co tak właściwie się tyle płaci.
W Vectrze, z której usług korzystam w Rzeszowie, mam 1Mb/s za 100zł/m-c, wliczając w to zewnętrzne IP, nocą transfer wzrasta do 2Mb/s, dodatkowo jeszcze kolejny 1Mb/s przez cały czas dla HTTP przez proxy, stabilność usług podejrzewam że 99,99% także nie ma porównania, tutaj przynajmniej wiem za co płacę.
_________________ "Mój bunt jest świadomy i bolesny. Czuję go całym sobą, rozdziera mnie na części - to stan wojny i chaosu. To tworzenie siebie od nowa, ucieczka i powrót, nienawiść i miłość. Kim jestem? Tak często czuję się nikim i wszystkim jednocześnie"
kontakt: gg://548307http://www.piio.info
mobiland
dc_nick: mobiland
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 22:42
A ja na czajen nie narzekam. W zalezności od potrzeb każdy ma inne zdanie na ten temat. Przy przegladaniu stronek bije na glowe bezprzewodówki sprzedawane sukcesywnie w naszych salonach gsm. Jeśi chodzi o sciąganie też rzadko kiedy mialem problem. A cena?? Porównywalna z konkurencja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum